Добредојдовте на Meet and Code

По успешниот почеток во 2017, Meet and Code ќе навлезат во вториот циклус на делување. Со цел децата и младите да се подготват за дигиталниот свет на иднината, ние основаме дигитални настани и настани за програмирање од сите видови во тек на Неделата за програмирање на ЕУ од 6 -21 октомври, 2018 год. Од работилници за ИТ до курсеви за роботика, до настани со предмети за иновации како Вештачка интелегенција или Work 4.0, непрофитните организации можат да добијат износ до 300 € за поддршка на нивниот настан за Неделата за програмирање на ЕУ.


Настани низ цела Европа

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Број на настани:: 1100

Друштвени медиуми