Пребарајте го вашиот написThe Meet and Code Inspiration Library

Ресурси за кодирање и содржини за Вашиот настан

Сакате да организирате настан за кодирање како дел од Meet and Code? Или, пак, сте учествувале на настан на Meet and Codeи сакате да научите повеќе за ИТ и програмирањето?

Може да најдете корисни ресурси, презентации, комплети со алатки и линкови на Вашиот локален јазик и на англиски јазик за различните фази на учење - од почетно до напредно ниво - во Meet and Code Inspiration Library (Библиотеката за инспирација на Meet and Code).

Haus des Stiftens gGmbH не презема никаква одговорност за содржините обезбедени од третите страни.


Нема внесени податоци за овој преглед